Kočičí výběh

Rádi bychom vám představili náš nový projekt 🙂
V současné době máme v útulku několik problémových a neumístitelných koček. Jsou zde plaché, co už se nikdy neochočí. Jsou zde značkující. Jsou zde hyperaktivní. Mají společné dvě věci – jsou už dlouho bez jediného zájemce a uvnitř bez možnosti výběhu jsou v neustálém stresu a trpí.
Z tohoto důvodu jsme se rozhodli, že potřebujeme ‘rozšířit’ naše prostory. Pro tyto kočičky si pronajmeme velký pozemek, kde se budou moci bezpečně prohánět. Samotný pozemek však nestačí. Jsou potřeba především tři důležité věci:

1) Plot – to bude jedna z nejnákladnějších položek
2) Příbytek, kam by se kočičky mohly schovat – např. stará maringotka nebo něco podobného
3) Kontakt na firmu či šikovného kutila, který by stavbu plotu zvládl za co nejnižší cenu (jak jinak)

Víme, že tentokrát jsme si vzali pořádně velké sousto. Ale pro dobro našich kočiček je to nutné. Náklady budou hrozivé především za plot – ideální prostor pro kočičky vyjde na minimálně 50 000,-, a to pouze za materiál. Proto vás snažně prosíme, pokud můžete postrádat jakoukkoliv částku, popřemýšlejte o příspěvek našim nechtěným kočičkám. Šance na adopci mají mizivé, chtěli bychom, aby aspoň nežili ve stresu.
Zároveň pokud víte o někom, kdo by zvládl se stavbou plotu pomoci a má srdce na tom pravém místě, poproste ho, ať se nám ozve.
Pokud víte o nějaké staré maringotce, která by se dala použít, znovu, dejte nám prosím vědět. I pokud budete vědět o nějakém jiném přístřešku, který by bylo možné použít, opět, dejte nám prosím vědět.
Jste poslední nadějí našich plašánků.

V případě, že se rozhodnete náš projekt podpořit finanční částkou, využijte prosím náš transparentní účet: https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2200585065 a do poznámky prosím uveďte ‘výběh’. V případě, že nám budete moci poskytnout jakoukkoliv radu či kontakty, napište nám prosím SZ. Budeme neskonale vděční i za jakékoliv sdílení.