O nás

Začátek fungování našeho spolku se datuje do roku 2014. V té době naše předsedkyně, Zuzana Homolková, již nějakou dobu depozitovala pro jiný spolek. Koček bylo však čím dál tím víc a tak došlo k osamostatnění a založení vlastního spolku.

Naším cílem je především působit v zárodku problému přemnožených koček – tedy kastrace toulavých a plachých koček a jejich opětovné vypuštění v bezpečné lokalitě.

Zároveň pečujeme o kočky, u nichž další vypuštění není možné. Ať už z důvodu, že nemají bezpečné místo, kam by se mohli vrátit, nebo z důvodu jiných – to pak jde o kočky kontaktní, ale opuštěné, vyhozené, nemocné a postižené. Takové pak zaléčíme, vykastrujeme, očipujeme, otestujeme na FIV/FeLV, naočkujeme a hledáme jim nový domov.

Veškerou naší činnost děláme ve svém volném čase, bez jakékoliv podpory města či státu. Bez podpory mnoha skvělých lidí bychom nemohli tuto činnost provozovat.

Respektujte prosím, že není veřejně přístupná informace, kde přesně se kočky nachází – má to dobrý důvod. Každého, kdo by se chtěl na kočky podívat a přesvědčit se, jak se o ně v našich prostorách staráme, uvítáme a na veškeré dotazy zodpovíme – stačí nám napsat nebo zavolat.